Monday, April 26, 2010

Bola Liga Super

Posted by FiguRa



Dah lama aku tak follow Liga Super nie... game last Kedah vs N9 time final baru jer aku tengok.. nampak tak ada perkembangan sangat... tahun lepas dan tahun sebelum nie pun sama jugak... tapi aku tetap sokong kedah.... Pulun Kedah Pulun

2 comments:

Nandre The Legend said...

kalau perak:

kejor yob kejor le wei...

Batu Adventure said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/