Tuesday, September 9, 2008

MeriAhnya Nak RayA niE...

Posted by FiguRa






Wah..meriah betul jaln TAR nie...tiap2 tahun mesti kecoh punya...

Tadi time free aku kuar ngan wife aku... jalan2 cuci mata kat bazar ramadhan di sepanjang jalan TAR nie... banyak betol gerai2 pakaian...yang jual serunding, kurma, kasut, kuih raya, jeruk pun ada....pendek kata macam2 ada kat situ...jenuh nak tgk...

Tapi kita kena la pandai usha harga...kalu x kena sembelih la beb...mahai... Tp nie la dunia KL... Macam2 fesyen ada... nak kuih raya pun ada, butang baju melayu bersepah sampai tak tau nak beli yang mana... Kalu cam aku senang saja..beli ja warna putih...mahai sikit x pa...boleh ja pakai dengan baju melayu macam2 warna...hehehe...jimat beb

4 comments:

Nandre The Legend said...

KL ..................
fuhhhhhhhhhhhhhhhh.. satu benda yang aku tak dapat nak bayangkan kalau dekat nak raya la...

aku tak sanggop nak pi beli barang kat sana kalau dekat2 nak raya, leteh bang...

aku pernah pi la dulu2 masa study la, dgn member2 rumah semua, leteh bang.... tak sanggop dah aku..

aku rela beli baju raya (bukan baju melayu) kat shah alam je la, senang sikit, dekat pon dekat... nak pi Kl satu hal plak, dengan jamnya...

Nandre The Legend said...

bukan apa, nak minum tak boleh, kat KL tu macam2 org ada.. bukan dia kira, puasa ke dak..

kita yang posa nie la yang terkurang nikmat dia.. naya beb...

FiguRa said...

hehehe...tu la pasal nan...
aku tahun nie x beli pun utk aku...
kat family aku aku da bagi awal2 ari tu...hehehe..senang sikit..x sesak cam la nie...

Paduka Pemalit said...

aku tak rase lg nak reye ni beb...bru nak dpt feeling pose