Friday, September 26, 2008

Duit Raya

Posted by FiguRa

Duit raya untuk kengkawan


Sampai saja opis, aku kalut dok isi borang tukaq duit...ramai kawan2 pesan tukaq duit.. banyak pulak tu... adoi... pening nak kira nie... dah siap..turun gi ATM nak jolok amek duit...tu dia que panjang pulak... penat nie tunggu lama-lama... aku pun pi la kat OCBC...jolok duit kat situ then terus tukaq duit kat situ... tp kat situ duit tukaq limit ja...aku tak kisah la janji tukaq dulu untuk aku...hehehe dapat la budak2 tu nanti duit baru...kat kaunter opis aku yang tinggai duit lama...
so kawan2 aku nanti dapat la duit lama...hehehe nak wat macam mana...tp value tetap sama.. tu penting...hehehe...aku tinggalkan form kat kawan aku... petang nie dia antaq duit kat aku... tu dia "special service" duit hantaq kat meja aku...hahaha big boss kat sini pun tak dapat macam aku dapat...hehehe apa pun thanks bro tolong tukar untuk aku...

4 comments:

C Luna said...

aku baru nak pi tukaq duit ni
berasan dah habih pa...
duit baru la

FiguRa said...

duit buruk ada la...mau ka?? hehe

kōsokudōro said...

thn ni kena spare luit laya manyak skit bro..hehehe..

C Luna said...

weh...mana link blog aku ?
ko tak letak link pun...
hehehehe