Monday, September 22, 2008

Cavenzi

Posted by FiguRa

Nie dia set bedroom tu


Semalam on the way ke shah alam...aku singgah jap kat cavenzi kg subang...aku,wife ngan apis...
mula saja2 nak usha set bedroom... ya la bilik kami kat umah mentua belum ada set bedroom lagi... maklum la bilik baru siap...hehehe... lagi pun aku terpikir nak duduk ngan mentua aku bila wife aku bersalin nanti...and mungkin anak aku nanti kakak ipar aku yang jaga... so usha punya usha ada satu set bedroom aku ngan wife aku kenan..."kautim" baik punya ngan sales man tu so aku dapat la reasonable price...dia bg gift pinggan mangkuk china...3 biji bantal..and 2 biji bantal kecik...hehehe...letak dalam keta aku cun jgk... so apa lagi..angkat la satu set bedroom...ngan katil apis sekali...hehehe...mula nak tengok jer last skali terbeli plak...hehehe...

5 comments:

anim said...

cantik..rumah dah siap reno ek..lama tak gi sana.. wah senang la nnt kak yg jaga baby :)

FiguRa said...

dah siap reno dah...
cuma nak cat jer...mai la...pi masa raya nanti...ye la senang sikit bagi kak jaga...atleast kak ada income jgk...hehehe

kōsokudōro said...

nnti aku p kl...
leh singgah tgk bilik tido ko bro..
hehehe...gurau2 di bln posa ni...

C Luna said...

hahaha...singgah tgk bilik...
lawak lawak...
lucu betui kwn hg si kosokudoro ni

FiguRa said...

MAI LA TGK...TA DAK HAL...