Friday, August 29, 2008

31 Ogos

Posted by FiguRa



Ahad nie genap lah setahun aku dan liana bergelar suami isteri...
cepat betul masa berlalu...hehehe...aku xda plan lagi nak pi mana pasai wife aku tengah sarat...
maybe tahun depan kot nak bercuti insyaAllah dengan ahli keluarga baru kami...
eermm malam tu mesti meriah dengan bunga api...huhuhuh...
kat mana aku nanti yer...


semoga hubungan kami hingga ke akhir hayat...

Amin-

6 comments:

anim-kwn-yana said...

Hepi 1st anniversary yana@ayie..setahun dah..tgk gamba wedding ni.. mcm baru je lagi :)

FiguRa said...

hehehe...jari nie pun penuh ngan inai lagi... baru jer pakai mlm tu...hehehe

anim-kwn-yana said...

hahaa

FiguRa said...

TAHNIAH yer da ngandung...nnt bg ar add blog

Nandre The Legend said...

yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

basri dah nak ada pewaris harta. yeahuuuuuuuuuuuuuuuuu

FiguRa said...

alhamdulillah...rezeki Allah s.w.t